HTML

Lőrincz Levente hivatalos blogja

Személyes gondolataimat, életem egy-egy szakaszának történetét és jelenlegi helyzetem alakulását osztom meg ezen a felületen.

Friss topikok

Címkék

1999 (1) al capone (1) ambulancia (1) Aranyosi Péter (1) balu (1) báthory (1) beszámoló (3) bokaficam (1) bokarándulás (1) boston (1) budapest (7) bulvár (3) bundy (1) cikk (1) csikatilo (1) csokonai (1) csokonai vitéz mihály (1) dobó (3) dobogó (1) dologház (1) dracula (1) dzsungel (1) edgar allan poe (1) ed gein (1) elízium (1) esztergom (6) esztergomi zöldház (1) esztergom művelődési ház (1) esztergom zsinagóga (1) eurocenter (1) facebook (1) ferinánd (1) ficam (1) gacy (1) gimnázium (1) görgey gábor (1) gyilkos (1) haigh (1) hasfelmetsző (1) háza (2) hídlap (1) hitchcock (2) horror (2) horror-szinház (1) horror-szinhaz (2) horror-színház (2) horrorszinház (1) horrorszínház (2) horrorszinhaz (2) horror szinház (1) horror színház (2) horror szinhaz (2) hűvösvölgy (1) húzódás (1) karácsony (1) karácsonyi (1) karnyóné (1) kaspó (1) kaszás attila (1) kiállítás (1) kkk (1) klubszínpad (1) kókusz (1) komédia (1) könyv (1) könyve (1) Kornis (1) Kornis Mihály (1) kritika (1) ku klux klán (1) levente (2) lopez (1) lőrincz (2) lőrincz levente (11) lovecraft (2) maugli (1) medence (3) média (7) munka (6) murder (1) musical (1) nixon (1) oroszország (1) padlás (1) poe (1) pogo (1) psycho (1) rándulás (1) rejtélyek (2) rejtelyek-haza (2) rejtélyekháza (2) rejtelyekhaza (2) rejtélyek háza (2) rémségek (1) richard (1) ricsandgreen (1) ripper (1) rudolf péter (1) schwarzenegger (1) sorozat (1) star wars (1) szabadúszó (4) szappanopera (1) szentendre (1) szeretgom (2) színdarab (1) színész (7) szinhaz (2) színház (10) színpad (1) tárlat (1) telihold (2) terminator (1) texasi láncfűrészes (1) thália (1) thriller (2) tv (3) ugródeszka (3) újság (2) van damme (1) várszínház (1) vass gábor (1) vígjáték (1) vörösmarty tér (1) zöldház (1) zsinagóga (1) Címkefelhő

2013.11.07. 11:26 Lőrincz Levente

Kirándulás

   A Dologház utcában jártam az ambulancián. Nem szeretném sokat szaporítani a szót, elvégre a sérülés jóval régebbi, mint a blogom, legyen elég annyi, hogy egy őszi délután a bokám jobban rándult ki, mint én. A talajt mindenfelé lehullott levelek borították Hűvösvölgyben, és sajnos nem vettem észre, hogy rossz helyre lépek. Így került gipszbe a lábam. Nem volt törés, csak egy csúnya bokarándulás. Ma vették le a merevítő gipszet. Kellemes csalódás volt a röpke másfél órás látogatás az intézményben. Kedves volt az orvos, a nővér sem volt annyira ellenszenves, mint általában. Persze rokonszenves sem. Arab orvost kaptam. Kicsit törte a magyart, de remekül meg lehetett érteni. Már a "nyugtatóorvos" is biztató jelenség volt. Ki az? Mászkált a folyosón, és szinte mindenkihez hozzászólt, aki mellett elment, érdeklődött, milyen jellegű panasszal jött, várja-e már a gipsz levételét és más hasonló kérdéseket tett fel, viccelődött, majd haladt tovább. Így járkált. Mennyivel emberibb volt az egész közeg ezáltal. Nem tudom, hogy csak épp nem volt dolga, vagy más miatt tette ezt, de szerintem ha munkaszerűen végezne ilyet valaki minden kórházban, annak nagy sikere lenne. Nálam bevált.

   A rossz csak az, hogy nincs még vége csökkentett üzemmódomnak. Eléggé sikerült kikészíteni szerencsétlen, hányattatott sorsú bokámat, mivel még három nap fekvés vár rám, még három injekció, egy lábmerevítő további négy hétig, amivel legalább majd lehet járkálni óvatosan, négy hét elteltével pedig gyógytorna. Nyugodtan gratulálhatok magamnak, szép munkát végeztem. Viszont Mohamed legalább feltette a merevítő fűzőt, és meg is mutatta, hogyan lehet felhelyezni szakszerűen. Vasárnap lesz az első nap, hogy élesben is ki kell próbálnom, mit tesz velem három nap pihenés meg ez a kék-fekete tépőzáras csoda, mert így vagy úgy, de még egyszer biztosan el kell játszanom Balut a Maugli, a dzsungel fia című mesejátékban. Bicegve, szerencsétlenkedve, de ott kell lennem. Alig várom. Kicsit félek is. De bízom benne, hogy menni fog. Most pedig nincs más hátra, csak egy újabb pihenős, izgalmas nap. Fúj.

Szólj hozzá!

Címkék: budapest színész színház dzsungel könyve bokaficam ficam maugli hűvösvölgy balu rándulás ambulancia eurocenter húzódás lőrincz levente dologház bokarándulás


A bejegyzés trackback címe:

https://leventelorincz.blog.hu/api/trackback/id/tr45619179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása